Zoeken naar bij voorkeur

Uw zoekactie voor bij voorkeur leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige biman.Ik zoek via deze weg eveneens een lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay maar bi of vrouwelijk kantje trav cdtje mogen ook gerust reageren maar graag bij voorkeur iemand met weinig of geen lichaams beharing.Ik hou van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik kan mij deze avond en morgen overdag als avond makkelijk vrijmaken.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
15 dagen
Thijs 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek geile onderdanige man
Zoek een man die mij wil gehoorzamen en die houdt van spanking, tepelpijn, gehoorzamen, gebruikt worden,... Belangrijk zijn hygiëne, wederzijds respect en discretie. Bij voorkeur kan je me ontvangen op een gepaste manier.  
16 dagen
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Slanke jongen zoekt gespierde man
Ik zit met de fantasie om eens een soft date te beleven met een heel gespierde man. Zelf ben ik groot en slank, maar helemaal niet gespierd. Ik ben 29 jaar en heb nog niet veel ervaring met mannen. Vooral op zoek naar soft, maar wat we precies doen kan onderling nog afgesproken worden. Bij voorkeur zoek ik iemand die kan ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Ik kijk uit naar reacties met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester, nieuwe poging na mislukking:-(
Goodlooking biseksuele man zoekt een discrete geile jonge (maar legale 18+) meester voor afstandsdominantie aan de hand van online foto-opdrachten, video-opdrachten, webcam (skype).Indien het klikt NA kennismaking via mail of online opdrachten... OOK LIVE. Ik doe niet aan extremen, dus geen plas, poep, naalden, bloed, kids, animals en dergelijke. Voor de rest ben ik zeer gewillig en heb ik heel veel bdsmmateriaal. Ultieme kans voor jongen die bdsm veilig wil testen!! Véél meer fotomateriaal en info krijgt u als u mailt met méér dan één zin, en uitgebreid uw kicks beschrijft. Ik zoek niet eenmalig maar langdurig. U bent bij voorkeur bi of gay, al mag een op het domineren van mannen kickende hetero evenzeer. Uw maximale leeftijd is 28. Indien u totaal onervaren bent maar u wil ervaring opdoen in bdsm, dan bent u dubbel welkom. Elke serieuze mail met meer dan één zin en uw concrete kicks krijgt ook een serieus antwoord. Discretie gevraagd EN geboden  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester, nieuwe poging na mislukking:-(
19 dagen
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Slanke jongen zoekt gespierde man
Ik zit met de fantasie om eens een soft date te beleven met een heel gespierde man. Zelf ben ik groot en slank, maar helemaal niet gespierd. Ik ben 29 jaar en heb nog niet veel ervaring met mannen. Vooral op zoek naar soft, maar wat we precies doen kan onderling nog afgesproken worden. Bij voorkeur zoek ik iemand die kan ontvangen in/rond Leuven of in de buurt van de E314 tussen Leuven en Limburg. Ik kijk uit naar reacties met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik deze namiddag gelukkig maken?
wie mag ik deze namiddag pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg of destelbergen en moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik deze namiddag gelukkig maken?
Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie komt klaar in imijn mond?
wie mag ik deze namiddag pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst st amandsberg of destelbergen en moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie komt klaar in imijn mond?
22 dagen
Bart 44 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Wil nu ontladen
Hallo wil stoom kunnen afblazen. Waar kan ik terecht, kan niet ontvangen. Bij voorkeur niet ouder dan 50 Regio Leuven - Tienen Bart  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Iemand om bij voorkeur af en toe eens een geile ontmoeting te hebben. Ik val niet op deetigers en veertigers jij moet Minstens 58 jaar zijn ,uiterlijk niet van bel1ng dus ook dik , buik, volslank zeer welkom , beharing lichaam maakt helemaal niks uit. GEEN : tatoage en piercing type zelf heb ik het ook niet. Ik zelf ben 1m73. 85kg. Gbbs. Onderdanig ingesteld.mijn pik grwoon formaat en spuit goed zie foto. Wil je speciale dingen zoals plassex dan mag dat , jij rimmen kan ook. Graag bij voorkeur een vast persoon om af en toe geil contact. Ik reageer op duidelijke mail met wensen enz. En graag met foto can je lul erbij liefst een wat dikke lul. Gfb. En discretie is prima.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
  1   2   3   4   5